Livsstil och mode

Min blogg om livsstil och mode

Träningsläger fotboll

- Posted in Upplevelser by

Letar efter träningsläger i fotboll.

Hej! Det har visat sig att vår lille son har talang för fotboll. Han har spelat förra sommaren och han älskar det! Talang för det har han också har jag fått höra. Nu funderar jag på att hitta ett träningsläger för fotboll till sommaren som han kan vara med på.

Tror att han hade älskat det, att få spendera sommaren med denna nya sport som han hittat. Det är ju perfekt med något som han både älskar att göra och samtidigt lär sig nya saker samt får bra träning och motion på köpet.

Men vart ska man hitta rätt träningsläger? Vad ska man kolla efter bland dom olika alternativen? Jag som inte är så insatt i fotboll har svårt att avgöra vilket som är bäst. Försöker läsa de olika kommentarerna som folk har skrivit men de skiljer sig så ganska mycket och smaken är som baken.

Så att läsa kommentarer har inte varit till så mycket hjälp.

Man vill ju välja något bra läger så att han kan utvecklas. Priset spelar ingen roll, bara det är bra. Att de har professionella tränare och att barnen tas om hand om på ett bra sätt.

Ett ställe som jag hittat som verkar vara bra på att anordna träningsläger i fotboll är denna sida.

Har sett att det finns många träningsläger som ordnas utomlands med. Det hade jag älskat som ung. Men det får han allt vänta med några år till. Både ha lite mer erfarenhet samt vett i skallen innan jag vågar släppa iväg honom på nåt sånt. Att få lära sig lite mer utöver grunderna är vad han behöver.

Sports international som de heter verkar ha lång erfarenhet verkar lära ut på ett bra och pedagogiskt sätt och har bra rykte. Jag hoppas att han kommer att trivas och ha en fantastisk sommar på detta läger som jag kommer att välja.