Livsstil och mode

Min blogg om livsstil och mode

Pumptermos av hög kvalité

- Posted in Livsstil by

Pumptermos av bra kvalitet

Att hitta en pumptermos som håller och inte går sönder hela tiden har jag märkt är svårare än man tror. Jag har nu köpt in en hel del sådana till mitt kontor och de har inte varit något vidare. Vi har mycket folk som kommer på besök på mitt jobb och då bjuder vi alltid på kaffe med mera. För att kaffet inte ska bli kallt under tiden som vi pratar hälls det upp i pumptermos som håller det varmt. Men då gäller det att man har en pumptermos som faktiskt håller kaffet varmt samt inte går sönder.

Nu har jag till min glada överraskning hittat just en sådan pumptermos. Vi har haft den nu i flera månader. Den håller inte bara kaffet varmt extra länge, den är även väldigt smidig att använda. Pumptermosen läcker inte och hänger inte upp sig när man pumpar, vilket kan vara pinsamt när man har viktiga besök. Denna pumptermos fungerar perfekt varje gång och jag har till och med köpt in fler till jobbet och även hem.

Därför vill jag rekommendera dessa pumptermos till andra som också söker efter en bra pumptermos eller precis tänkt köpa en. De är perfekta till sommaren när man ska ut på utflykter eller kanske ta med sig en pumptermos på sin långa roadtrip. Pumptermos är jättebra att ha i husvagn eller husbil med. Där kanske man lätt kan få oväntat besök av en granne med. Toppen att kunna ha varmt kaffe att bjuda på då och en pumptermos som inte krånglar. Är så glad att jag hittade detta stället på nätet som säljer dessa bra pumptermos. De säljer även en massa andra bra grejer som passar bra i ett kontor. Har hittat en hel del som kommit väl till hands på kontoret. Smarta lösningar som har underlättat. In och kika på Bonamatbutiken.

Pumptermos, Bonamatbutiken